Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un barbat a fost batut crunt de primarul si viceprimarul unei comune din Brasov: `Asta e PSD. Astia sunt cei care ne conduc` (FOTO)

B1 B1,
Un barbat a fost batut crunt de primarul si viceprimarul unei comune din Brasov: `Asta e PSD. Astia sunt cei care ne conduc` (FOTO)

Un barbat din comuna brasoveana Harseni a fost batut de primarul si viceprimarul localitatii, ambii de la PSD. Dupa cum povesteste nepoata acestuia, pe Facebook, totul s-a intamplat pentru ca,. continuă pe B1

Un canadian care a emigrat in Muntii Orastiei a fost batut crunt de sase localnici bauti. Motivul pentru care barbatul este urat in sat

Stepehen Izreal a emigrat, acum trei ani, alaturi de sotia lui, din Canada inMuntii Orastiei, in satul Costesti de la poalele Sarmizegetusei Regia. Barbatul a fost zilele trecute batut crunt de .

Un canadian stabilit in Muntii Orastiei, batut crunt de sase localnici beti. Motivul halucinant pentru care a fost atacat

Canadianul Stephen Izreal s-a stabilit acum trei ani in Muntii Orastiei, in satul Costesti de la poalele Sarmizegetusei Regia. Acum cateva zile, el a fost batut crunt de sase localnici aflati in stare de.

Centrala Nucleara de la Cernavoda a fost deconectata partial, din cauza unei erori umane

Centrala Nucleara de la Cernavoda a fost deconectata, partial, din cauza unei erori umane. Una din cele doua unitati a fost deconectata de la retea, joi seara, din cauza unei erori a personalului.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )